BART

Ik wil graag een volledige versie van BART uitproberen, hoe doe ik dat?
Is de BART Schade Afhandelings Software nieuw voor u, of heeft u al een BART-demo bekeken en wilt u verder testen? Vul dan het aanvraagformulier op de homepage in en zet een vinkje bij ‘Geef mij gratis toegang tot een proefversie’. Met onze volledige proefversie kunt u 1 maand lang kosteloos kennismaken met alle aspecten van BART en onze software uitgebreid testen.
Wat gebeurt er als de proefperiode van 1 maand verstreken is?
Dan kunt u niet meer inloggen. Wilt u de software aanschaffen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier op de contactpagina.
Wat is het verschil tussen de demo-versie en de proefversie van BART?
De demo-versie bevat maar één formulier en is bedoeld om u een idee te geven van de software en van het gebruik van intelligente formulieren. De proefversie is een volledige versie, met als enige beperking een proeflicentie van 1 maand. Hiermee heeft u ruim de tijd om BART in de dagelijkse gang van zaken op te nemen en de voordelen ervan te ervaren.
Ik heb problemen met BART. Wat kan ik doen?
Bij problemen in het gebruik van BART Schade Afhandelings Software kunt u contact opnemen via het formulier op de contactpagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op, meestal binnen enkele uren.

DEMO

Hoe krijg ik toegang tot een BART demo-versie?

Wilt u een eerste indruk van BART Schade Afhandelings Software krijgen, vult u dan het aanvraagformulier op de homepage in en zet een vinkje bij: Geef mij toegang tot een demo-versie.

Wanneer ontvang ik een ID en wachtwoord voor de demo-versie?

Zodra onze medewerkers uw verzoek hebben geverifieerd, sturen zij u een e-mail met uw login-gegevens.


PROEF VERSIE

Hoe krijg ik toegang tot een proefversie?

Wanneer u een proefversie van BART Schade Afhandelings Software in uw interne processen wilt integreren en de voordelen in het dagelijks gebruik wilt ervaren, vul dan het aanvraagformulier op de homepage in en zet een vinkje bij: Geef mij toegang tot een proefversie.

Mag mijn team de proefversie in de dagelijkse gang van zaken gebruiken?

Ja, absoluut. Maak gedurende de proeftijd zo veel en zo uitgebreid mogelijk gebruik van BART en ervaar zoveel mogelijk de voordelen en de mogelijkheden ervan.


BART Apps

Ik heb interesse in het aanpassen van BART met BART Apps. Waar vind ik meer informatie?

Neem vooral contact met ons op voor al uw vragen, u kun hiervoor gebruik maken van het informatieformulier op de contactpagina.

Hoe activeer ik additionele BART Apps?

Wanneer u ons een berichtje stuurt, gaan we graag aan de slag om dit zo snel mogelijk voor u te regelen.